CAFETARIA 'T SLUISJE SPAARNDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1457 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria 't Sluisje Spaarndam. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 20:10 Ik had misschien de wrap zonder saus moeten bestellen. Smaak was goed maar dreef in de saus
15 jun 2024 om 20:44 Weer lekker gegeten. Dank jullie wel
15 jun 2024 om 15:49 Het eten was lauw terwijl het om de hoek was en taai en het duurde ook heel lang
14 jun 2024 om 19:16 Heerlijk gegeten. Alles was keurig op tijd geleverd.
10 jun 2024 om 22:50 Zoals altijd weer lekker eten. Per ongeluk besteld op afhaal wat na 1 telefoontje gelijk was opgelost om te laten bezorgen.
10 jun 2024 om 9:05 Heerlijke pizza’s!
8 jun 2024 om 22:14 Verkeerde producten geleverd, slechte kwaliteit producten (de satesaus was heel waterig) en een zurige smaak aan de pizza. Absoluut niet de standaard die ik gewend ben van het Sluisje…
5 jun 2024 om 19:44 Netjes op tijd en lekker gegeten
1 jun 2024 om 21:20 Van de week nog gehaald en was top, vandaag besteld en nu 2,5 uur later heb ik nog steeds mijn pizza niet… Het telefoonnummer op Thuisbezorgd lijkt niet in gebruik en het nummer via google schakelt over naar voicemail…
15 mei 2024 om 20:35 Ik bestel altijd, en altijd tevreden alleen nu hebben we 2 uur gewacht en er was geen saus. -kapsalon was zuur (hebben we weggegooid) -patat was klamp en aantal verbrand Ik hoop dat het volgende keer okay is
15 mei 2024 om 10:47 Wij zijn altijd tevreden over het Sluisje. Nu was het drankje verkeerd, de patat zat niet meer in de bakjes en was een klomp patat geworden en er ontbrak een heel gerecht (de burger). Ik wilde hierover bellen maar de telefoon lag van de haak..
14 mei 2024 om 20:20 Brootjegezond maar klein stukje tomaat En een brootje panninie ham kaas bijna geen kaas er op